Thor Ivar Hornnes – gründer

Starten

Min reise i gym og treningsverdenen startet i 1976. Målet mitt var å bli norgesmester i kroppsbygging, noe som ble virkelig tretten år senere i 1989.

Kjededrift

Jeg åpnet Thor Ivar´s Gym i 1982, og i 2005 lanserte jeg treningskjeden Shapes Fitness etterfulgt av Trimeriet kjeden noen år senere.

Treningsapparater

Treningsapparaters ergonomi, funksjon og design har alltid interessert meg. Apparatparken til Thor Ivar´s Gym, mitt første senter, ble født på et tegnebord i 1981 av undertegnede, produsert på en fabrikk i Danmark, og via danskeferga kom det til gymet mitt i kjelleren i Kirkegata.

Function Line

I 2005 begynte reisen mot det optimale treningsutstyret for det Skandinaviske markedet, og via eksklusive avtaler med de aller største og beste fabrikkene i verden lanserte jeg i 2007 merkevaren Function Line.

Kvalitet

Alle apparatene i Function Line er kvalitetssikret av meg personlig, og er under stadig utvikling for å sikre deg den aller beste treningsopplevelse og effekt.

Stordriftsfordeler uten kjedetilhørighet

Tanken kom; hvordan klare å tilby stordriftsfordler til de mer enn 400 treningssenter som driver uten kjedetilhørighet og med lite forhandlingsmakt mot leverandørene?

Etter mange års planlegging så Instinct Fitness Partner dagens lys i 2018, og er et resultat av alt jeg har lært gjennom en mannsalder i treningsbransjen både som utøver, trener, gymdriver, gründer av treningskjeder, og utvikler av treningsutstyr og treningskonsepter.

Visjon&Ambisjon

Mitt mål er å drive Norges største trenings-kjede gjennom nettverket Instinct Fitness Partner, og være det verktøyet som gir de frittstående sentrene priser og betingelser som reflekterer volumet av medlemmer i nettverket.

Jeg tror det er mulig – tror du?

Thor Ivar Hornnes – gründer.