STRATCOG

Ønsker du flere medlemmer til treningssenteret? Stratcog ordner det!

Til forskjell fra ordinære media og markedsføringsbyrå er våre tjenester helt resultatbaserte og målbare.

Vi garanterer deg et volum på nye prøvekunder til ditt treningssenter hver måned. Hvis vi ikke oppnår hva vi sier, betaler du heller ikke noe for det!

Kort fortalt består systemet av å annonsere mot dem som kan være aktuelle treningskunder i ditt nærområde. Vi annonserer på de riktige stedene, mot de riktige personene og med de riktige metodene for deg. Vi henviser treningsinteresserte til ditt senter og gjør det på en måte som henter inn kundene før konkurrentene dine får tak i dem. 

Til Fitnesspartner medlemmer tilbyr vi å sette opp vårt system for dere helt gratis og kjøre det helt kostnadsfritt for dere i en hel uke. 

Dere får beholder selvsagt likevel profitten på alt som genereres av nye medlemmer og bestemmer selv hva dere legger i av annonseringskostnader i testperioden. 

Etter gratis-uken vil dere få tilbud om å fortsette med våre tjenester med 20% Fitnesspartner rabatt!

Våre tjenester er tilpasset hvert enkelt senter med deres logoer, bilder, referanser med mer. Men vi kan ikke konkurrere med oss selv, og kan derfor kun annonsere for ett senter pr geografisk område.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat og så finner vi sammen ut om dette er noe for dere og om dere kvalifiserer for en gratis prøveuke i ditt område!

 

Se hvordan Spenst fikk 190 kundehenvendelser og 45 signerte avtaler på bare på 10 dager. Hør om Spenst prate om Stratcog systemet her: https://stratcog.wistia.com/medias/jpqzkn8swl?fbclid=IwAR1GWbOuzljqCL_g5bLIftcD7Dg21e0kXNGTn1-SqM940UMorOBC0WISS0g

 

Registrer deg for Stratcog gratis testuke her: 

https://go.stratcog.no/instinct?fbclid=IwAR069d3b2P6IVVQMn-KoSihsLfGPu6bjGxIwdQx3Gc3bV4gdwqjFGkS1Uyk

 

Se produkter