Sterkt.no

Design og webdesign

Hvordan vi kan hjelpe deg?


WEB LØSNINGER

Vi lager hjemmesider og nettbutikker som produserer og leverer. Vi har fokus på automatisering og integrering av de mest tidkrevende arbeidsoppgavene for deg.

DIGITAL MARKEDSFØRING

Gjennom digitale kanaler og sosiale medier kan du nå ut til titusenvis av nye potensielle kunder. Vi hjelper deg med å kommunisere dine styrker gjennom ny og effektiv teknologi, til riktig målgruppe

GRAFISK DESIGN & BRANDING

Visuell kommunikasjon gjennom kreative løsninger og design. Med kundereisen i fokus skal vi en rød tråd fra første tanke og formidler deres ideer og styrker via våres kreativitet.

UTVIKLING & TEKNOLOGI

Smart og brukervennlig teknologi har blitt et fortrinn i dagens forretningsverden. Mulighetene er uendelige og vi vil være med å utvikle deres systemarkitektur så dere er klare for fremtiden.

3D TEGNING OG MODELLERING

3D tegning og modellering av eiendom, prototyper og hva ellers du skulle trenge. Våre 3d spesialister sitter klare for å visualisere dine drømmer i 3d!

STRATEGI

Våre konsulenter hjelper deg med å kontinuerlig forbedre, prioritere og veilede deg for å nå dine mål og sørge for at du får mest mulig ut av tid og penger.

Kontakt oss for mer informasjon

post@sterkt.no eller +47 47 88 37 04

Se produkter