NorEngros

NorEngros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Vårt omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør – alt du trenger på et sted.

Om Norengros

Vår kompetanse – din trygghet

Totalt har vi over 200 ­fagspesialister innen våre varegrupper. Disse har bakgrunn som for eksempel: ­sykepleier, husøkonom, kokk, emballasje-økonom, renholdsleder, interiørarkitekt, data­ingeniør, og/eller lang erfaring i ­bransjen.

Mål

Næringslivets støtteapparat

Vårt mål er å gjøre våre kunder gode – vi vil være støtteapparatet. Det innebærer at vi skal bruke all vår kunnskap og innsats på å hjelpe deg med å fine de beste produktene og løsningene for din ­virksomhet. Norengros ­ønsker å være en støttespiller i alle ledd – det er detaljene som avgjør.

Landsdekkende

Vi er der når du trenger oss

Norengros er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 38 engrosbutikker. Vår logistikkløsning basert på lokale fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle våre kunder.

Om NorEngros

Visjon

Norengros skal være en positiv, engasjert og effektiv samarbeidspartner som gjør at våre kunder kan bruke tiden på sin primærvirksomhet.

Bestille våre produkter?

For å bestille våre produkter kan du registrere deg med å trykke på knappen under.

Registreringsskjema