Mevvo

Grafisk design

Som medlem av Fitnesspartner, får du ​30%​ av første måned på MEVVO. For å benytte rabatten, bruk rabattkode ​FITNESSPARTNER​ ved registrering. Rabatten gjelder alle designplaner.
Kom i gang her: www.mevvo.com

Rimelig og pålitelig grafisk design – Unik designløsning 100% spesialisert på helse- og treningsbransjen
Trenger du grafisk design? Til løpende behov eller et prosjekt?

MEVVO er en unik online designtjeneste 100% spesialisert på helse- og treningsbransjen.

For en fast og rimelig månedlig sum, får du ubegrenset tilgang til et eget designteam som dekker alle dine designbehov. Høy kvalitet på design, levert i tide og med enkel kommunikasjon.

Ingen timepris, utydelige kostnader, ingen kontrakter, fleksibelt og du kan avslutte når som helst.

Legg inn ubegrenset designønsker via en online plattform. Ubegrenset revisjoner. Levering på 1-2 arbeidsdager. Et team med talentfulle designere. Du kan enkelt følge progresjonen, laste ned filer og kommunisere med MEVVO-teamet.
Tjenesten er på engelsk.

Eksempler på hva vi kan designe:

● Logo og branding guide
● Flyere, plakater, brosjyrer og alt av trykkmateriell
● Sosiale medier grafikk og poster
● Facebook og Instagram annonser
● Web bannere
● Nyhetsbrev grafikk
● Vegg grafikk til treningssenter
● Skilting, dørskilt, “way-finding” og fasade
● Illustrasjoner
● T-skjorte design
● Innpakning
 
Behovet for grafisk design øker og øker, også spesielt i treningsbransjen. Til løpende salgs- og markedsføringsaktiviteter, til sosiale medier og digitale kampanjer.
 
Mange har prøvd å hyre frilansere med varierende hell. Kostnadene er ofte utydelige, noe som kan gjøre at man vegrer seg og utsetter viktige aktiviteter. Å ansette en in-house designer kan ofte være uaktuelt. Å prøve å designe ting selv kan ta mye tid og i tillegg gå utover kvaliteten.
 
MEVVO er en plattform som løser disse problemene. Hvor bedrifter i helse- og treningsbransjen får et pålitelig designteam som designer alt man trenger til en fast rimelig sum, levert i tide og av høy profesjonell kvalitet.
 
MEVVO spesialiserer 100% på helse- og treningsbransjen.
 
Det betyr at MEVVO-designerne følger med på de største merkevarene i verden, designtrendene, er oppdatert på hva som skjer, og kan forstå deg som kunde og dine behov.
 
Se produkter