For Medlemmer
Som medlem i Instinct Fitness Partner får du en egen «motorvei» inn til fast rabatt og prioritert service hos Proteinfabrikken. Ved å kontakte proteinfabrikken på ordinær måte, vil du oftest gå gjennom sentralbord eller en felles mailadresse. Så ville du fått kontakt med den første ledige selger eller ordrebehandler. Slik fungerer det ikke herfra for deg 😊

Hvordan virker det?
Ved å være medlem i denne stordriftsløsningen til Hornes, så vil du få snarveien til 10% rabatt på standardprisene våre, samt at din førstekontakt blir meg som salgssjef. Etter at du har fått kontakt med meg, så vil jeg finne den selger og kundekontakt hos oss som passer best for deg og ditt gym sine behov.

Vi jobber best via personlig kontakt – ved å bestille pr mail sikres du til enhver tid ikke bare våre regulære tilbud til alle kundene, men du sikres også at du som medlem av Fitnesspartner får dine korrekte prosentavslag og eventuelle andre deals vi kommer på i løpet av arbeidsdagene.

Du kan surfe og se på de aktuelle produktene på www.proteinfabrikken.no – der er det selvfølgelig alt for mange produkter til at man lett får oversikt. Direktekontakten med meg eller din selger vil raskt hjelpe deg med å finne ut hva som er «varmt hvetebrød» i markedet nå. Hvilke produkter andre gym tjener penger på, og hvilke smaker og varianter folk handler mest for tiden.

Vi i Proteinfabrikken har stor tro på en løsning som dette, hvor de seriøse gymeierene kommer i kontakt med de mest seriøse leverandørene. Først når det er slik vil vi alle ha seriøst gode dager.

Kontakt meg pr mail for en uforpliktende mulighet til å velge oss som ditt gyms leverandør gjennom Fitnesspartner-konseptet. Husk å skrive i mailen at du er medlem av Fitnesspartner.no

Med kraft og glede

Egil Berli-Johnsen – ebj@proteinfabrikken.no
Salgssjef Proteinfabrikken AS

Kosttilskudd

Proteinpulver